fbpx
Lej programmør | outsourcing af programmering til Indien


SEO - Optimering til Google

Opskriften til søgemaskineoptimering

Indholdsoptimering betyder kort fortalt, at vi kigger på det eksisterende indhold og ser hvordan vi kan finde en fornuftig koalition mellem indhold og forretningskritiske søgeord, så vi kan optimere udfra disse.

Indholdet hjælper til at lade Google forstå, at netop den enkelte landingsside er relevant for søgninger på de søgeord, vi har fokus på.

For at søgemaskinerne kan læse indholdet på din side, kræver det, at al teknikken og koden bagved er i tip top stand. Det betyder, at der ikke må være noget der blokerer for eller bremser en søgerobot, når den crawler dine sider.

Teknikken optimeres oftest ved at kigge på små stykker kode, der kan forbedres – men i enkelte tilfælde, kan det være nødvendigt at levere en ny teknisk platform. I disse tilfælde, informerer vi naturligvis inden.

Linkbuilding er – groft sagt – at skabe anbefalinger af en hjemmeside. Linkbuilding er en vigtig del af søgemaskineoptimering (SEO), og har dermed stor betydning for hvor godt en hjemmeside er placeret ved en søgning på eksempelvis Google. Det skyldes at søgemaskinerne, blandt andre ting, ser på hvor mange og hvor gode links, der henviser til en hjemmeside for at vurdere, hvor højt den skal placeres.

Altså er der to kriterier der skal overvejes når man laver linkbuilding: Hvor mange links er der – og hvor gode er de. For at illustrere betydningen af dette, kan man sammenlige det således: Hvis du fra en tilfældig fremmede får at vide, at du skal prøve en bestemt restaurant, så har det måske kun lille betydning for dig. Hvis du efterfølgende får samme anbefaling fra en tjener på en anden restaurant, som således anbefaler en konkurrent, så vil det formentlig have meget større betydning for, om du går på den anbefalede restaurant senere.

Det samme er gældende for links. Et link fra en hjemmeside om fodbold har meget større værdi til en hjemmeside om fodbold end til en hjemmeside om eksempelvis madopskrifter.

Dette tager vi hensyn til i den form for linkbuilding vi udarbejder i forbindelse med SEO. Vi udarbejder tekster der omhandler de relevante hjemmesider, således at linksene får højest mulig værdi. Samtidig indkøber vi links på danske og internationale hjemmesider og sikrer der igennem den nødvendige kvantitet for at opnå det bedst mulige resultat.

Søgemaskineoptimering er vejen til flere kunder

Søgemaskineoptimering er en mere langsigtet løsning end f.eks. Google AdWords, og du skal derfor være forberedt på en længere samarbejdsaftale. Eftersom at søgemaskineoptimering er optimering af teknikker efter søgemaskinernes algoritmer, er det også efter søgemaskinernes “ekspeditionsrunder på nettet”, vi skal afvente resultaterne sammen.

Siden opstart af branchen inden for søgemaskineoptimering er der sket meget – og mange er kommet til som “søgemaskineeksperter” efter blot at have læst et par artikler om emnet og måske opnået nogle gode placeringer på enkelte søgeord. Men søgemaskineoptimering er mere komplekst end som så. Det kræver en del erfaring at vide hvad man roder med, da én forkert handling, kan få dit website smidt ud af Google.

Når man optimerer til andre markeder arbejder man, i bund og grund, med samme teknikker som i Danmark – men enkelte ting skiller sig ud.

Selve søgeordene der arbejdes med, er ofte noget anderledes (udover det er på et andet sprog naturligvis). Dette betyder, at der skal laves søgeordsanalyser for hvert marked, der skal opereres på.

Når det kommer til måden hvorpå indhold skrives, kan semantik betyde en hel del mere end på det danske marked.

Derudover, er konkurrencen naturligvis også forskellig fra marked til marked – f.eks. er konkurrencen i Tyskland, UK og USA som udgangspunkt altid mere hård i næsten alle brancher – og i andre brancher skal et nyt behov måske skabes på de selvsamme markeder.

Som nævnt ovenfor, kan man gå bredt ud og ramme flere markeder på én gang – men du kan også indsnævre markedet til dit lokalområde med Google My Business. Dette er relevant for mange typer virksomheder, da mere end 97% af forbrugerne søger efter de lokale virksomheder online.

Advarsler ved SEO

Et af de største minusser ved søgemaskineoptimering er konkurrencen. Der findes tonsvis af SEO-virksomheder som hævder, at de er eksperter inden for søgemaskineoptimering og kan garantere dig en nummer 1 placering i diverse søgemaskiner. Lyt ikke til dem!

For det første MÅ de, som udbyder af søgemaskineoptimering, ikke garantere en nummer 1 placering.

For det andet KAN de simpelthen ikke. De kan aldrig vide, hvad søgemaskinerne omprogrammerer af algoritmer samt hvad konkurrenterne foretager sig.

Bestil din SEO linkbuilding lige her

Linkbuilding handler om at skabe relationer til sit website. Det vil sige, at få relaterede websites til at linke til sit website og samtidig selv linke til andre websites, der har information som kan have interesse for websitets brugere.

Linkbuilding er en vigtig brik i forbindelse med søgemaskineoptimering, da en stor del af søgemaskinerne anvender netop linkpopularitet i forbindelse med vurdering af et websites relevans ved en given søgning. Men links er ikke bare links. Det betyder at nogle links kan have større eller mindre værdi for websitet i forhold til rangering i søgemaskinerne.

Ligeledes er det ikke alle links, der vil blive set af søgemaskinerne, hvorfor de så ikke vil tælle med i det store regnestykke omkring vægtning af websitet.

Linkbuilding hos os er unikt – i pakker!

“Linkbuilding styrker ikke kun mulighederne for at vinde gode placeringer i søgemaskinerne. De kan også godt være en vigtigt brik i selve opbygningen af relevant trafik til websitet. Dette kræver dog, at projektet omkring opbygning af linkpopularitet nøje planlægges og styres målrettet i forhold til det som websitet kommunikerer.

Deskways kan være behjælpelig i forbindelse med opbygningen af god strategisk linkpopularitet, der vil gavne websitet langt frem i tiden.”

– Marcel Fuursted

Skræddersyede linkbuilding-pakker – vi matcher dit SEO-behov

5 Timer
4.400 kr/måned
Normal pris 5.500 kr
SPAR 1.100 kr
Let eller ingen konkurrence

Vi kan også skræddersy en løsning til netop dit budget – kontakt os for nærmere information.

10 Timer
7.700 kr/måned
Normal pris 11.000 kr
SPAR 3.300 kr
Normal konkurrence
Vi kan også skræddersy en løsning til netop dit budget – kontakt os for nærmere information.
11.000 kr/måned
Normal pris 16.500 kr
SPAR 5.500 kr
Hård konkurrence

Vi kan også skræddersy en løsning til netop dit budget – kontakt os for nærmere information.